In Vuur & Vlam

14 aug - 17 aug
Ja, ik ben erbij

Mooie Vrouw, vanuit jouw innerlijk vuur ga je meer dan ooit betekenis geven aan jouw leven 

Mooie lieve vrouw, wees welkom op deze inspirerende plek midden in de natuur. Een plek die verwarmt en verwondert, een oeroude krachtplek waar je thuis komt bij jezelf. 4 dagen om je hart volledig in vuur en vlam te zetten. Maak jij de cirkel compleet?

Omringd door bomen, bloemen, vlinders en een verfrissend bosbeekje biedt deze betoverende locatie jou alles om je innerlijk vuur volledig te bekrachtigen.

Elke retraite is vol verrassing, openend naar wat zich in de cirkel van verbinding mag ontvouwen.   In full sister support zien en eren we elkaar. Steunen en inspireren we elkaar.   Een veilige bedding waarin je verzacht.

Hier kun je delen, dansen, verstillen,  huilen, lachen, hier kun je zijn. We laten los, helen en openen. We vieren onze kracht en eigenheid. Hier kom je thuis, thuis in je Hart, thuis in jezelf.  Hier laat je de vlam van transformatie door je heen stromen. Hier open je jezelf voor jouw vuur…. Hier veranker je de vlam van liefde, kracht en wijsheid ten volle.

In de heilige cirkel ga je op ontdekkingsreis door de vlam die in jou leeft. Wat hoor je, hoe voelt het, wat is jou diepste verlangen? Wat wil je loslaten, waar wil je ruimte aan geven?

Dansend onder de zomerzon laat je steeds meer los, ruimte makend om je hart in vuur en vlam te zetten. Ruimte te maken om Voluit te leven.

Wat hoor je? Wat voel je? Wat is jouw diepste verlangen?

In de heilige cirkel ga je op ontdekkingsreis door de vlam die in jou leeft

Je bekrachtigt jouw vuur door:

Kundalini Yoga & Chakra Balancing sessies

Nieuwe maan ceremonie 

Zacht en krachtig ademwerk

(Mantra) Meditatie

Shakti Dance

Verbindende sharing cirkels en workshops

Closing Ceremony

 Met een hart vol vuur ga je weer naar huis. Verbonden met jouw liefde, jouw kern, jouw diepe wijsheid. En je weet: ‘ When Women rise we rise up all around us’.

Voel je de roep om je te verbinden met andere prachtige vrouwen, om samen een krachtige reis te maken?

Reserveer dan gauw jouw plekje, ik kijk er naar uit om je in de cirkel te verwelkomen.

When Women Rise, We Rise Up All Around Us

Ga je met ons mee?

 Omgeven door bomen, bloemen en een heerlijk lentezonnetje kom je volledig tot bloei. Hier vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Innig verbonden met jouw creativiteit, levensvreugde en jouw diepe weten dat je de weg wijst.

4 dagen boordevol lichtheid, transformatie en stralende bloeikracht. Ga je met ons mee?

We verankeren onze ervaring door:

🌷Intentie Ceremonie

🌷Kundalini Yoga en Chakra balancing sessies

🌷Feminine Breathwork

🌷Mantra Meditaties

🌷Story Telling

🌷Shakti Dance

🌷Sharing Circles

🌷Proceswerk

🌷Closing Ceremonie

Na deze midweek ga je vol energie, inspiratie en met een grote lach weer naar huis. En je weet: When women rise, we lift up all around us.

Voel je YES! Deze retraite is een prachtig cadeau voor mijzelf?  Meld je dan snel aan. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen.

Investering: € 649,- op basis van een gedeelde kamer. De kamers zijn licht, ruim en hebben een fijne warme sfeer. Alle kamers beschikken over een eigen douche en een toilet.

Wil je liever een eigen kamer? Dat kan. Er zijn een aantal eenpersoonskamers beschikbaar.

Investering: €789 ,-

In termijnen betalen is mogelijk.

Tijdens de retraite wordt er heerlijk vegetarisch gekookt. Met een beetje geluk zijn de kruiden vers uit de tuin geplukt. Elke maaltijd, ontbijt, lunch, diner, is met een grote lach op je bord getoverd. Dieetwensen? Geef het dan door, dan houdt de kok daar rekening mee.

Heb je vragen, stuur mij dan een berichtje.

Ik kijk er met heel hart naar uit om je op de retraite welkom te heten en om er samen met elkaar een schitterende reis van te maken ❤️

Veel liefs, Maaike 

Meld je hieronder aan om je plekje te reserveren. Of ga naar deze pagina voor meer informatie over de locatie en sfeerimpressie.

Kun je er niet bij zijn? Ga dan met ons mee naar het mooie Rose Mountain Resort in Portugal van 31-10 tot 5-11. Een inspirerende week om te landen in jouw zachte kracht. De locatie is magisch! Midden in de Algarve bergen kijk je je ogen uit en vier je de zachtheid in jou. Kosten: 1199,- (gedeelde kamer) Wil je liever een eigen kamer? Dan betaal je:1599,- Dit is een exclusieve intieme retraite met beperkte plekken. Meer info volgt zsm. Wil je meer info of je plekje al reserveren? Stuur dan een berichtje.

Wil je terug in verbinding met jezelf?

Om voluit vanuit je hart en vuur te leven?

Reserveer dan gauw jouw plekje

Een overzicht van alle retraites in 2023

VIER DE LENTE, VIER JEZELF

31 maart t/m 2 april

STAP IN JE BLOEIKRACHT

26 – 28 mei

IN VUUR & VLAM

14 – 17 augustus