Ervaringen

Op deze pagina lees je de ervaringen van vrouwen die hun reis naar binnen hebben gemaakt.

Een fijne verdieping voor spirituele groei

“De retraites die Maaike organiseert zijn echt om aan te raden. Maaike weet een mooie vrije en open sfeer te creëren waar iedereen zich gehoord en thuis voelt. Voor mij persoonlijk heeft het sterk bijgedragen aan het proces waar ik in zit. Een fijne verdieping naar binnen en een spirituele groei. Het raakte precies de onderwerpen waar ik mee bezig was in de tijd. Ik heb meerdere retraites kunnen bijwonen afgelopen periode en iedere retraite heeft zijn eigen energie en verdieping gehad. Ik heb zoveel mogen loslaten.en mooie open gesprekken gehad. En begrijp steeds meer hoe je meer liefde en compassie voor jezelf krijg door de mooie zaadjes die Maaike plant tijdens haar retraites. Dank je wel, liefs.”

Marianne

In slechts een paar dagen wordt de groep een familie

“De Blossom into Being Kundalini-retraite is de derde retraite met Maaike waaraan ik heb deelgenomen. Maaike is een liefdevolle vrouw, die vriendelijkheid en zoveel licht uitstraalt, alles wat door haar wordt georganiseerd verrijkt je geest, lichaam en ziel. Maaike heeft altijd kleine verrassingen om met haar deelnemers te delen, de sessies en ceremonies zijn diep en kleurrijk. Mensen voelen het vertrouwen van de cirkel, openen zich en in slechts een paar dagen wordt de groep een familie. Ik heb naast waardevolle inzichten en transformatie ook echt een aantal vriendinnen aan de retraites overgehouden”

Teodora

Je zult er geen spijt van krijgen

“De gekozen locatie was geweldig midden in de natuur met een krachtige energie. En de fantastische kok verraste ons met verse en heerlijke veganistische maaltijden. Iedereen die het geluk heeft deel te nemen aan een van de retraites van Maaike geeft zichzelf zoiets moois. De eerste stap komt van binnenuit, namelijk jezelf op de eerste plaats zetten en jezelf de tijd gunnen om deel te nemen aan deze prachtige reis, je zult er geen spijt van krijgen.”

Judith

Wil je ook terug in verbinding met jezelf?

Om voluit vanuit je hart en bloeikracht te leven?

Reserveer dan gauw jouw plekje

De eerstvolgende retraites

Landen in jouw zachte kracht

31 okt- 05 nov