Vier de lente, Vier jezelf

30 maart - 2 april
Ja, ik ben erbij

Lieve sisters, Vier de lente, Vier jezelf, It is time to celebrate!

Wees welkom op deze inspirerende retraite midden in de natuur.

Een plek die verwarmt en verwondert, een oeroude krachtplek waar je thuiskomt bij jezelf. Een magische plek om onder het helende licht van de warme zonnestralen los te laten wat niet meer dient. Ruimte creërend om volledig tot bloei te komen🌷

Omringd door bomen, bloemen, vlinders en een zoetwaterbron biedt deze betoverende locatie jou alles om je jouw bloeikracht te verankeren om meer dan ooit vanuit bezieling te leven.

Op een oeroude krachtplek midden in de natuur stappen we samen in een cirkel van verbinding. Een veilige bedding waarin je verzacht. Hier kun je delen, dansen, verstillen, huilen, lachen, hier kun je zijn.

We vieren onze kracht en eigenheid. Hier kom je thuis in jezelf.

In onze heilige cirkel delen we onze levensverhalen, dromen en verlangens, we geven elkaar de ruimte te zijn wie we zijn.

We laten los, helen en openen. We vieren onze kracht en eigenheid.

Hier kom je thuis, thuis in je Hart, thuis in jezelf. Hier bekrachtig je de vlam van kracht, liefde en wijsheid ten volle.

Yoga, dans, verstilling, ceremonies, storytelling, hart verbindingen, ademwerk, meditaties en verbindende deelmomenten, elke samenkomst is verdiepend waarbij je liefdevol wordt begeleid in jouw proces en innerlijke reis.

Hier in de cirkel kijken we alles in volle openheid aan.

Zijn er misschien belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om in je intuïtieve bloei kracht te leven? Nu is het moment om daar goed naar te kijken. Oude verhalen die niet meer dienen, conditioneringen, schaamte, schuld, oordeel en belemmerende patronen, wat breng jij naar het licht?

🌷 We gaan op ontdekkingsreis naar binnen.

🌷 Wat hoor je in de diepte van je hart?

🌷 Wat wil je loslaten, waar wil je ruimte aan geven.

🌷 Wat zijn jouw diepe verlangens?

🌷 Hoe kan jij volledig en in je volle kracht toe bloei komen?

Tijdens deze retraite maken we de weg vrij naar de schat die in jouw leeft.

Vier je met ons mee?

Omgeven door bomen, bloemen en een heerlijk lentezonnetje kom je volledig tot bloei. Hier vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Innig verbonden met jouw creativiteit, levensvreugde en jouw diepe weten dat je de weg wijst.

3 dagen boordevol lichtheid, transformatie en stralende bloeikracht. Ga je met ons mee?

We verankeren onze ervaring door:

🌷Intentie Ceremonie

🌷Kundalini Yoga en Chakra balancing sessies

🌷Feminine Breathwork

🌷Mantra Meditaties

🌷Story Telling

🌷Shakti Dance

🌷Sharing Circles

🌷Proceswerk

🌷Closing Ceremonie

Na dit weekend ga je vol energie, inspiratie en met een grote lach weer naar huis. En je weet: When women rise, we lift up all around us.

Voel je YES! Deze retraite is een prachtig cadeau voor mijzelf?  Meld je dan snel aan. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen.

Investering: 535,- op basis van een gedeelde kamer. De kamers zijn licht, ruim en hebben een fijne warme sfeer. Alle kamers beschikken over een eigen douche en een toilet.

Nu met Vier de Lente cadeau korting: 449,-

Wil je liever een eigen kamer? Dat kan. Er zijn een aantal eenpersoonskamers beschikbaar.

Investering: 625,-

Nu met Vier de Lente cadeau korting: € 565,-

In termijnen betalen is mogelijk.

Tijdens de retraite wordt er heerlijk vegetarisch gekookt. Met een beetje geluk zijn de kruiden vers uit de tuin geplukt. Elke maaltijd, ontbijt, lunch, diner, is met een grote lach op je bord getoverd. Dieetwensen? Geef het dan door, dan houdt de kok daar rekening mee.

Heb je vragen, stuur mij dan een berichtje.

Ik kijk er met heel hart naar uit om je op de retraite welkom te heten en om er samen met elkaar een schitterende reis van te maken ❤️

Veel liefs, Maaike 

Meld je hieronder aan om je plekje te reserveren. Of ga naar deze pagina voor meer informatie over de locatie en sfeerimpressie.

Deze vrouwen maakten de reis

Een fijne verdieping voor spirituele groei

“De retraites die Maaike organiseert zijn echt om aan te raden. Voor mij persoonlijk heeft het sterk bijgedragen aan het proces waar ik in zit. Een fijne verdieping naar binnen en een spirituele groei.”

Marianne

In slechts een paar dagen wordt de groep een familie

“De sessies en ceremonies zijn diep en kleurrijk. Ik heb naast waardevolle inzichten en transformatie ook echt een aantal vriendinnen aan de retraites overgehouden”

Teodora

Je zult er geen spijt van krijgen

“De gekozen locatie was geweldig midden in de natuur met een krachtige energie. De eerste stap komt van binnenuit, namelijk jezelf op de eerste plaats zetten en jezelf de tijd gunnen om deel te nemen aan deze prachtige reis.

Judith

De eerstvolgende retraites

VIER DE LENTE, VIER JEZELF

31 maart t/m 2 april

STAP IN JE BLOEIKRACHT

26 – 28 mei

IN VUUR & VLAM

14 – 17 augustus